Cursussen 2018 - 2019

Cursusprogramma seizoen 2018-2019

Stichting Coherente verzorgt diverse cursussen in Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel en Waver, gericht op bewegen, creativiteit, ontplooiing en zelfredzaamheid.

De cursussen van seizoen 2018-2019 zijn gestart in september. Bij veel cursussen is instroom ook tijdens het seizoen mogelijk. Het complete cursusprogramma vindt u op deze website. Ook is er een Cursusfolder beschikbaar, af te halen in het Dienstencentrum in Ouderkerk of het Dorpshuis in Duivendrecht. Klik hier voor een digitale versie van de folder van het seizoen 2018-2019.

Aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. 

Is een cursus vol? Meldt u toch aan! U komt dan op een wachtlijst. Zo kunnen we u benaderen zodra er plaats komt. Bij voldoende belangstelling kan missschien een extra groep starten.

Een overzicht van de cursussen voor jeugd, volwassenen en ouderen in het seizoen 2018-2019 vindt u door op de doelgroep of op de links aan de linkerzijde van deze pagina klikken.

Voor meer informatie over nieuwe, lopende cursussen en instroommogelijkheden, kunt u contact opnemen met het Cursuswerkbureau van Coherente, Dorpshuis, Dorpsplein 60 te Duivendrecht, tel. (020)-6993164 of mailen naar [email protected]

Wij zijn aanwezig op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur.

Klik hier voor meer informatie over aanmelden, opzeggen en betalen (Voorwaarden)

Heeft u zelf ideeën voor een cursus of workshop? Om te volgen of te geven? Neem contact op!